Jag har inte några nyårslöften under 2014, men jag skulle gärna dricka mer champagne. Mitt stora mål är att känna mig frisk och hel och stark och smidig. Vältränad med andra ord. Utifrån det målet bryter jag upp året i delmål där varje månad får representera olika saker. Lite så har jag tänkt från och med i höstas där december har inneburit en hel del mängd.

Under januari ska jag ge mina svagheter lite extra mycket kärlek. I början av januari ska jag bland annat träffa Jessika Parnevik Muth på InMo för att kika på lite begränsningar. Det ska bli intressant! Jag ska också springa en del intervaller.

Det ska bli ett kul 2014 och jag avslutade det med champagnelunch tillsammans med sambo och vänner! Jag önskar er alla ett gott slut på detta år – och en fin fortsättning på det nya!

Fjällgården Åre TRANINGSGLADJE.SE

Fjällgården Åre TRANINGSGLADJE.SE

Ehrnholm TRANINGSGLADJE.SE

Fjällgården Åre TRANINGSGLADJE.SE

Traningsgladje.se Träningsglädje

Traningsgladje.se Träningsglädje

åre TRANINGSGLADJE.SE

åre TRANINGSGLADJE.SE

Snabba fötter

Traningsgladje.se Träningsglädje

Traningsgladje.se Träningsglädje

åre TRANINGSGLADJE.SE

åre TRANINGSGLADJE.SE

0