Så var säsongens skidpremiär gjord. Och jag tänker att jag måste, måste träna upp min rörlighet. Jag läste ett bra inlägg (vem skrev det?) om att rörlighet är basen. På det bygger vi styrka och allt annat. Är vi begränsad i rörligheten så begränsas vi i vår styrka. Det kände jag verkligen idag! Jag har fortfarande lite småproblem i ryggen och det ska jag verkligen ta tag i. I skidåkningen känner jag det så snart det inträffar något oväntat: en isfläck, en sten jag snabbt vill väja för eller vad som helst. Och när det går snabbt så märker jag det i varje sväng när kroppen trycks ihop. Det är coolt på något sätt, även om jag har en del arbete framför mig.

Bästa svängarna för min del kommer senare på säsongen men det är skönt att vara igång. Snön fullkomligt vräker ner och det är verkligen vinter. Skidtestarna är i full gång i backen och jag har varit med och skänkt några kronor till Musikhjälpen idag för varje liftåk jag gjorde!

åre lucia 205 sara marmot

åre lucia 206 sara marmot stockli

0