Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min dag i korthet

Morgon:

Jag vaknar sent. Drömmer konstiga saker, att jag är på Island och hälsar på en kompis och har en massa insekter på ryggen (knas, jag vet). Har gått all in på det här med julen och vill lyssna på barnens julkalender på Sveriges Radio varje morgon. Varje avsnitt är typ 8 minuter och det händer inte särskilt mycket egentligen, men det är mysiga röster i alla fall. Och en del barnskrik eftersom kalendern handlar om en familj med 23 barn där något av dem alltid tappas bort.

Förmiddag:

Bränner av listor och telefonmöten. Det går i en rasande fart.

Eftermiddag:

Tar med mig min Casall multibalance trainer och går ner för att köra 20 minuter amrap (as many rounds as possible – en typ av cirkelträning) i utegymmet i Rålis. Får känningar i baksida lår, båda(!) och gör en massa reps rodd och armhävningar istället. Hallå vad är det för fel på benen? Lite senare fikar jag med Annika och upptäcker att Fabrique öppnat vid Fridhemsplan – 100 meter från min lägenhet. Det är både bra och dåligt…

Kväll:

Promenerar bort till Slussen och tar en till fika, denna gång med Sofy som jag inte träffat på evigheter. Det var kul att ses och snacka lite, hon har mycket kul saker för sig den där smarta tjejen! Jag promenerar hem från Slussen och just nu har jag en plåt kycklingfilé, rödbetor, sötpotatis och palsternacka i ugnen samtidigt som jag väntar på min mamma som ska leverera en fryslåda med älgkött från Hälsingland till mig. Lyx!

fabrique 1

Fabrique, avskalat och snyggt.

christmas interflora

Juligt på väg till Slussen

lights

…och lite festligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Lyssnade på dig och tur var det før i natt kom skiten (he he he) tillbaks igen. Så jag får nog se mig besegrad ett tag till. Rørlighet kænns så dær eftersom jag mår så illa så jag tror jag ska krækas så fort jag bøjer mig på något håll alls. Håller i alla fall igång med hæsten så jag får væl vara nøjd med det ett tag… Men du – tack før en sjukt bra julkalender!Jag hoppar på så fort jag bara kan.

  Johanna 2013-12-05 16:32:22
  Svara
 • Haha!

  Minatraningstajts 2013-12-04 15:59:01 http://Minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Här har du en till som gärna fikar med dig 🙂

  Betty -the B-ROOM 2013-12-03 23:44:20 http://b-room.se/blogg
  Svara
 • Johanna: hmm, kalendern finns i många dagar till! imorgon är det fokus rörlighet, kanske kan du böja på kroppen lite försiktigt? 14 dagar är lång tid för kroppen att återhämta sig från – ta det varsamt!

  admin 2013-12-03 21:27:41
  Svara
 • Jag vill så himla gærna kicka igång med din kalender men vet inte om jag vågar… Hade dålig mage (tænk magsjuka) i 14 dagar och har nu æntligen blivit bra før 3 dagar sedan. Har æntligen ætit riktig mat idag och tænker att jag borde fått upp vætskebalansen i kroppen nu men vet ju inte. Gaaah – vill starta nuuuu!

  Johanna 2013-12-03 21:21:48
  Svara
 • Jeanna: haha jag har ju frågat dig redan – inväntar tålmodigt svar… 🙂

  admin 2013-12-03 21:21:07
  Svara
 • Vill också himla gärna fika med dig snart. Återkommer med formell förfrågan. 🙂

  jeanna 2013-12-03 21:15:51 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger