Stories & Statements har varit en idé sedan länge. Så pass länge att domänen reggades och sedan förföll. Nu är den igång igen. Anledningen? Det finns så mycket fint där ute som vi vill tillhandahålla till fler. Just nu råkar den vara extremt lik Sofias nysläppta shop – men det där kommer att utvecklas i tid. Det är dock himla ironiskt att vi båda gick live samma dag. Jag har inget intresse i att göra någonting likadant som något annat men printsen är det bara att inse att vi har gemensamt. Snart kommer ett gäng stories där vi särskiljer oss. Great minds think alike och det finns ju en hel del andra webshoppar som är inne på samma tema så en potentiell diskussion om vem som var först är jag inte intresserad av.

Jag och Jessica är en bra duo i mång och mycket, och Stories & Statements gör vi tillsammans. Det började med prints, Jessica har sedan länge gjort så fina budskapsinlägg under kategorin “rules of the soul” och “dagens boost”. Minns ni förresten när jag hade shoppen Träningsprylar? Det var tider det – och då utgick jag också från sådant jag gillade extra mycket.

Stories & Statements kommer innehålla såväl stories som statements. Stories är vad du ser där just nu: budskap som gör dagen lite gladare. På samma sätt som min Pinterest är min moodboard är det fint att kunna omge sig med så många bra daily reminders som möjligt. Statements är sådant vi gillar lite extra mycket. Saker är på väg in – så den delen av shoppen uppdateras inom kort.

storiesandstatements

0