Idag är det dags för ett “multi terrain half marathon” för min del. Jag är lite skräckslagen inför det, mestadels på grund av min lite jobbiga upplevelse på Tromsö halvmarathon. Å andra sidan sprang jag 2 mil förra veckan och det gick ju fint. När det går tungt tänker jag att det är en lyx att jag får vara ute och springa i sådan här vacker natur när andra är hemma i Sverige och jobbar. Det är bara det att i morgon är det lördag och kontorsarbetare gör annat. Då får jag ta till räddningstanke nummer 2: det här är ett äventyr och en upplevelse.

När jag går i mål i den här Cypernutmaningen ska jag unna mig nya Inov-8. Jag var så himla nöjd med mina 212:or som var lojala trotjänare under många säsonger för några år sedan. De står fortfarande hemma i skoskåpet. De jag är sugen på nu är antingen nya Inov-8 X-talon 212 – eller ett par Inov-8 F-lite 192. Eller Inov-8 X-talon 190 kanske?

inov-8

 

0