Hej från flygplatsen i Wien! När vi skulle checka in i Larnaca så fanns vi inte i systemet. Var vi säkra på att vi skulle med flighten, undrade kvinnan i disken. Eh ja?

Tydligen så hade Supersavertravel, som vi bokat med, bokat om vår resa till en tidigare flight som vi missat (och ändå inte skulle hunnit med) utan att meddela oss. Efter att ha suttit och väntat en stund medan snälla cyprioter ringde en massa telefonsamtal fick vi nya flygbiljetter till Wien istället för München där vi ursprungligen skulle ha mellanlandat – och här är vi nu. Och hem kommer vi “bara” 1 timme senare än tänkt.

Det här har verkligen varit ett äventyr redan från början! Vi visste heller att det är vänstertrafik på Cypern till exempel… Men allt löser sig!

Till veckan ser jag fram emot rolig, tuff men kravlös träning. Imorgon ska jag vila ut trötta ben och mjuka upp kroppen med lite rörlighet. Men på tisdag vill jag testa min nya trainer och träna lite styrketräning. På onsdag blir det trail med pannlampa och på torsdag ska jag bland annat simma. På fredag inviger jag julen med julbord på Operakällaren och sedan är det helg. Igen. Och ännu närmre jul.

Vad gör ni till veckan?

Halmstad 18

0