Om man ska leva efter devisen fredagsfys före fredagsmys så kan jag kura i soffan resten av dagen. I morse var jag ute på 90 minuters rask morgonpromenad. Det var bitigt där ute i Stockholmsluften! Längst ute på Kungsholmen vid Hornsberg fanns ett fint konstprojekt med en ljuskrona under en betongbro. Och ett par skor som hängde högt upp på en lina. I öronen hade jag morgonnyheterna och ett avsnitt av Fredagspodden. Jag älskar att gå och lyssna på saker!

När jag kom hem möttes jag av en massa grattis. Jag finns med som sveriges andra mest inflytelserika träningsbloggare. Så himla kul – tusen tack till alla er som engagerar mig i min blogg genom att läsa och diskutera. Och så sjukt hälsosamt att en andraplatsare inte är ett hälsofreak som sätter magrutor på en piedestal utan istället förmodligen har dubbelt så mycket underhudsfett som många andra på listan men som ändå kan vara med i hela den här hälsobloggleken. Det finns hopp om samhället och hopp om att trenden som rör hälsa snart kan bli något mer än en prestationstrend.

Väldigt kul är det också att min sambo Snabba Fötter är en av väldigt få (3) killar på listan.

Sedan så kan jag ju i ärlighetens namn tycka att listan borde ha några ytterligare dimensioner för att bli så som jag tror den uppfattas (lista över popularitet), t.ex. bör den kompletteras med besökare (vilket inte går eftersom alla bloggare inte finns reggade på ett enda stället och att hämta siffror från flera ställen och ibland uppskatta är lite som att jämföra äpplen, päron och bananer) och allra helst ett objektivt kvalitetsmått (typ omöjligt). Men men, det är ju kul att vara med på lista i alla fall!

kungsholmen

 

0