Den här dagen har varit så himla lång. Det började med att jag inte kunde sova igår kväll, så jag låg i soffan och halvkollade Bond som började klockan 00.00 – mycket väl medveten om att en taxi var bokad till klockan 04.10 – och efter halva filmen slumrade jag till och somnade. Jag vaknade i tid, trött som sjutton, och hoppade in i taxin där Annika väntade. Sedan flöt det på rätt bra: incheckning, frukost på flygplatsen, flyg till Wien och flyg vidare till Larnaca på Cypern.

Vi hade inte tänkt på att det var vänstertrafik och det skapade först lite stress i systemet men det visade sig gå riktigt bra. Eftersom vi dessutom körde fel en del i en stad med dåliga skyltar så fick jag öva lite mer och nu känner jag mig rätt så grym. Vi körde längs med kusten genom solnedgången och när vi kom fram så var det mörkt. Att ens hitta rätt hotell var en utmaning.

Hotellet vi bor på, Coral Beach Resort, är 5-stjärnigt men bara på pappret sett till pool och sådant. Det är långt ifrån det flådigaste hotell jag bott på. Men middagen var kanon och när vi steg ut ur hissen stod hon bara där – Ingmarie. Vi är 3 svenskar här nere som är med och springer Cyprus 4 day international challenge. Imorgon ser jag fram emot att se det här stället i dagsljus, sedan är det dags för första loppet!

cyprus coral beach resort 1

Buffémiddag med massor med röror och kul grejer

0