Jag har alltid tyckt att brysselkål varit äckligt. Fram till att jag blev 31 år. För förra året började jag gilla brysselkål och det har fortsatt. Ikväll rostade jag brysselkål i ugn tillsammans med sötpotatis. De har ju en rätt konstig smak, lite bitter på något sätt. Det är ju inte gott som choklad, men liksom gott på ett äckligt sätt så att jag måste äta en till. Och en till.

I övrigt så har det här varit en dag utan större upplevelser. Jag var en sväng på stan och höll i en vit tröja som jag tänkte köpa men så kom jag på att jag inte behövde den. Och faktiskt inget annat heller. Förutom en ny kalender från Smythson så att jag kan hålla koll på mitt liv även under 2014. Jag måste skriva ner saker för hand, då minns jag dem. Det som skrivs via tangentbord försvinner liksom ut ur huvudet lika snabbt som jag hinner trycka ner nästa bokstav.

Over and out.

brysselkål 2

brysselkål 3

0