Puh. Första loppet är avklarat och det känns fint. Jag är lite stel i hälsenan men tror att det är överarbetade vader som spökar så efter loppet masserade jag vaden på foam roll. Jag och Annika kör podcasts från Cypern och dagens avsnitt består av såväl pre race som post race. Leta upp Träningsglädje TALKS i din app eller lyssna här via datorn.

Det är skönt att vara igång med den här tävlingen, men lite läskigt att vi nu sprungit det ”lättaste” loppet. Vår målsättning var att ta det ordentligt lugnt och det tycker jag att vi lyckades bra med. Det är trots allt inte så många timmar kvar till nästa lopp… (Här finns snabba Ingmaries race report)

Cyprus international 4 day challenge 200

Dagens race outfit: tävlingströja, tights från Craft och Adidas Adizero Adios Boost

Cyprus international 4 day challenge 201

Glad Annika

Cyprus international 4 day challenge 202

Banans första 100 meter

Cyprus international 4 day challenge 203

Individuell start – alla sprintade som om de skulle springa 100 meter

Cyprus international 4 day challenge 205

Efter ungefär 2.5 km vände man ner mot solen längs med bananodlingar

Cyprus international 4 day challenge 206

Målgång!

Cyprus international 4 day challenge 207

 

Solnedgång på promenaden hem

0