Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Brysselkål

Jag har alltid tyckt att brysselkål varit äckligt. Fram till att jag blev 31 år. För förra året började jag gilla brysselkål och det har fortsatt. Ikväll rostade jag brysselkål i ugn tillsammans med sötpotatis. De har ju en rätt konstig smak, lite bitter på något sätt. Det är ju inte gott som choklad, men liksom gott på ett äckligt sätt så att jag måste äta en till. Och en till.

I övrigt så har det här varit en dag utan större upplevelser. Jag var en sväng på stan och höll i en vit tröja som jag tänkte köpa men så kom jag på att jag inte behövde den. Och faktiskt inget annat heller. Förutom en ny kalender från Smythson så att jag kan hålla koll på mitt liv även under 2014. Jag måste skriva ner saker för hand, då minns jag dem. Det som skrivs via tangentbord försvinner liksom ut ur huvudet lika snabbt som jag hinner trycka ner nästa bokstav.

Over and out.

brysselkål 2

brysselkål 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Kanske måste jag då också ge den bittra grönsaken en ny chans? Oliver och fetaost är också något jag avskytt, men numera älskar.

  Miss Agda- Småbarnsliv o Endorfiner 2013-11-17 20:55:19 http://www.missagda.se
  Svara
 • Inte heller jag tyckte om brysselkål tidigare, men nu är det riktigt gott! Speciellt med lite smör och salt på.

  Marja - Baka Sockerfritt 2013-11-17 12:52:18 http://bakasockerfritt.se/
  Svara
 • Jag såg framemot att njuta egenodlad brysselkål i vinter, men natten till torsdagen hade vi besök av rådjuren som länsade landet på all grönkål och brysselkål. Lite svartkål var de snälla att lämna kvar.

  Maria 2013-11-17 08:07:25
  Svara
 • Jag har alltid älskat brysselkål å när jag var lite kallade jag drt för gröngölingar 😉

  Saras träningsblogg 2013-11-16 23:16:25 http://monch.blogg.se
  Svara
 • Benägen att hålla med dig angående brysselkålssmaken!

  Camillas dagar 2013-11-16 22:56:23 http://www.camillasdagar.blogspot.com
  Svara
 • Jag åt brysselkål till både lunch och middag, jag har haft ett sug efter det nu när julkänslorna börjar smyga sig på. Allra godast är de stekta med lite chili, mums:)

  Frida 2013-11-16 22:23:29
  Svara
 • Där är jag likadan, måste få kopplingen från handen till hjärnan på något sätt för att minnas.

  Brysselkål är gott!

  Ha en härlig fortsatt lördagskväll!

  Jenny 2013-11-16 21:57:33 http://Jennyslillavarld.blogspot.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk