Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Söndagsgöra

Jag har inget kontor så jag jobbar mest hemifrån när jag inte går på möten och sådant där. Trots det känns det som jag aldrig är hemma. Inte så konstigt, jag är ju ute och reser en del. Det har inte blivit många dagar i Stockholm den här hösten. Men, det jag ville komma till var att trots att när jag är hemma i Stockholm ofta också jobbar hemifrån, så är det sällan jag liksom håller på och plockar och fixar och donar hemma. Jag hinner inte det. Om jag skulle bo i hus skulle det se helt förfallet ut!

Men idag har jag pysslat och grejat. I alla fall i en halvtimme. Både städat fläkt och plockat grejer och styrt upp lite planering på den vägg som vi målat med skoltavelfärg. Mycket smidigt! Nu borde jag fixa med kvitton och sådant där. Bokföring ni vet, kul grejer!

hemma 1

hemma 2

hemma 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Mari: Kreatima! Finns på Panduro också men för väldigt små ytor. Det var väldigt lättmålat (fast ser förjäkligt ut efter första lagret)

  admin 2013-11-10 18:56:44
  Svara
 • Oh, den där väggen,. JAG VILL HA !!!!!!! var hittade du färgen?

  Mari 2013-11-10 18:02:13 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Saras: jepp!

  Jeanna: ja himla smart och lättfixat! vi hade en vägg på typ 1 meter som vi målade. superbra när vi båda har tusen bollar i luften och dessutom kort minne.

  admin 2013-11-10 16:22:21
  Svara
 • En sån vägg ska jag tusan skaffa! Kram

  Jeanna 2013-11-10 16:19:31 http://Minatraningstajts.se
  Svara
 • Ja jösses, det är inte lätt att hinna med allt. Jobb, träning, vänner….men på något sätt löser sig det alltid ändå 😀

  Saras Träningsblogg 2013-11-10 16:05:59 http://monch.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk