Jag har inget kontor så jag jobbar mest hemifrån när jag inte går på möten och sådant där. Trots det känns det som jag aldrig är hemma. Inte så konstigt, jag är ju ute och reser en del. Det har inte blivit många dagar i Stockholm den här hösten. Men, det jag ville komma till var att trots att när jag är hemma i Stockholm ofta också jobbar hemifrån, så är det sällan jag liksom håller på och plockar och fixar och donar hemma. Jag hinner inte det. Om jag skulle bo i hus skulle det se helt förfallet ut!

Men idag har jag pysslat och grejat. I alla fall i en halvtimme. Både städat fläkt och plockat grejer och styrt upp lite planering på den vägg som vi målat med skoltavelfärg. Mycket smidigt! Nu borde jag fixa med kvitton och sådant där. Bokföring ni vet, kul grejer!

hemma 1

hemma 2

hemma 3

 

0