Jag tänkte att jag skulle ha några lugna dagar i Stockholm såhär efter ett par månader i Dalafjällen men livet vill annat. Idag lämnade jag lägenheten klockan 8 och kom hem strax före 18. Jag var på Healthy Business på Nalen med Annie och fascinerades över hur man inledningsvis poängterade att psykisk ohälsa är ett enormt problem men sedan ägnade så mycket tid att prata om kost och typ löpning – istället för att fokusera på hela hälsokakan. Visserligen tror jag att det blev bättre diskussioner framåt lunchtid – men då hade jag tid hos Specialistgruppen för min axel. Jag hann lyssna på en fantastiskt föreläsare i Marie Hallander Larsson som pratade om tallriksmodellen för ”a healthy mind”. Så jäkla bra att jag måste återkomma till det! Läs Annies reflektioner från dagen tills vidare.

Vid lunchtid fick jag laser på axeln och lite annan behandling av Joakim på Specialistgruppen. Jag har varit där några gånger nu och är verkligen en supernöjd kund även om jag såklart helst inte skulle vilja behöva gå dit alls. Jag är tacksam för snabba tider och Joakim är pedagogisk och förklarande och jag upplever honom som duktig. Orsaken till min onda skuldra kommer från strax under nacken och jag ska göra lite enkla rehabövningar med start imorgon.

På eftermiddagen hade jag ett ärende ut till Sundbyberg och även om kaffedoften när jag passerade Arvid Nordqvist var härlig så är Stockholmstrafiken inget jag uppskattar även om jag idag åkte tunnelbana. Jag trivs faktiskt bäst i min lilla lägenhet. Jag saknar lugnet, vidderna, tystnaden och min lilla bubbla väldigt mycket. Men jag uppskattar vännerna, min lägenhet och några andra små detaljer.

Innan jag kom hem hade jag fullt sjå med att få tag i spring rolls-papper. På tredje försöket på Daglivs hittade jag det. I megaträngseln med alla andra. Puh. Det var det där med fjällivet…

springrolls

0