När jag gick upp imorse blickade jag ut över ett frostigt landskap. Det är klart och soligt – men kallt! Gräset vad strösslat med kristaller som gnistrade i all regnbågens färger och det var himla vackert. Lika vackert är det inte att jag inte har vinterdäck på bilen ännu så det gäller att parera kyla och snö när jag åker iväg lite norrut idag. Man blir vad man äter och snart så får jag väl egna vingar och flyger iväg – så är inte sommardäcken något problem längre. Jag kan ha överdoserat med linfrö, pumpakärnor och solronsfrön på frukostgröten idag.

Förra veckan målade jag en vägg hemma i Stockholm med svart skoltavelfärg så att man kan skriva och rita på den med krita. Samtidigt köpte jag en burk sprayfärg och nu på morgonkvisten fick jag hjälp från morfar med att spraya ett renhorn vitt. Det ska upp på den svarta väggen – tillsammans med en kamin som snart ska införskaffas. Och så har jag hittat det perfekta stället att hänga upp min landsvägscykel så att den inte står i vägen i vår storstadstvåa utan hamnar på en bra plats. Cyklar på väggar är ju trendigt…

hälsingland 201

hälsingland 200

hälsingland 204

0