Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Frostigt

När jag gick upp imorse blickade jag ut över ett frostigt landskap. Det är klart och soligt – men kallt! Gräset vad strösslat med kristaller som gnistrade i all regnbågens färger och det var himla vackert. Lika vackert är det inte att jag inte har vinterdäck på bilen ännu så det gäller att parera kyla och snö när jag åker iväg lite norrut idag. Man blir vad man äter och snart så får jag väl egna vingar och flyger iväg – så är inte sommardäcken något problem längre. Jag kan ha överdoserat med linfrö, pumpakärnor och solronsfrön på frukostgröten idag.

Förra veckan målade jag en vägg hemma i Stockholm med svart skoltavelfärg så att man kan skriva och rita på den med krita. Samtidigt köpte jag en burk sprayfärg och nu på morgonkvisten fick jag hjälp från morfar med att spraya ett renhorn vitt. Det ska upp på den svarta väggen – tillsammans med en kamin som snart ska införskaffas. Och så har jag hittat det perfekta stället att hänga upp min landsvägscykel så att den inte står i vägen i vår storstadstvåa utan hamnar på en bra plats. Cyklar på väggar är ju trendigt…

hälsingland 201

hälsingland 200

hälsingland 204

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Johan Hurtig
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Man
Philip Conradsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Fannie Redman
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Amelia Widell
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström
Man
Viktor Frisk