Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mörker

Det börjar verkligen bli mörkt tidigt om kvällarna. Jag var ute på en powerwalk och kom hem strax efter klockan 17 och en halvtimme senare började det mörkna. Nu är det kolsvart ute och jämfört med i Stockholm, Halmstad eller annan valfri stad sticker jag inte ut och tränar mer. Jag är mörkrädd på landet! Det kan ju dyka upp en älg. Jag spejar ivrigt på dem genom fönstret men vill helst inte möta dem öga mot öga…

Nu ska jag ägna den här kvällen åt jobb. Just nu lever jag så som jag pratar i min podcast: är ute när det är sol och dagsljus och pysslar framför datorn med jobb när det är kväll och mörkt. Jo, jag har betat av ett och annat under dagen med – alla andra jobbar ju dagtid och det måste jag förhålla mig till för att kunna leverera bra grejer. Just det där med att leverera bra resultat är en stark drivkraft hos mig. I allting jag gör: från träningsläger till egna pass till jobb som helt ligger utanför mitt bloggjag. Det finns inget bättre än att ha gjort ett bra jobb. Det skulle vara en riktigt god kanelbulle då.

hälsingland höst 150

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ja på landet kan de va lite knepigt att springa i mörkret men i stan så älskar jag det 🙂 Men ibland slänger ja på mig en pannlampa och ger mig ut ändå…det är härligt 😉

  Saras träningsblogg 2013-10-15 06:46:16 http://monch.blogg.se
  Svara
 • Jaa, från Fabrique! Vi måste ta oss dit snart!

  Annika - strongday.se 2013-10-14 22:22:52 http://strongday.se
  Svara
 • Mari: ja, den är fin!

  admin 2013-10-14 22:12:18
  Svara
 • Gud så fint. Älskade höst =)

  Mari 2013-10-14 22:11:22 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Linnéa: tack snälla. yep, rätt så självlärd. fick en del tips i början av min fotografbrorsa (självlärd) – http://marcusronne.net – men experimenterade rätt mycket själv. en bra grej är att jag aldrig fotat på auto med min systemkamera – började direkt med det halvmanuella. men det slutade jag rätt så snart med och numer kör jag alltid helmanuellt. det finns så mycket möjligheter att ta vara på!! 🙂

  admin 2013-10-14 21:55:32
  Svara
 • Oh dina foton är fantastiska! Är du självlärd?

  Linnéa i Colorado 2013-10-14 21:49:04 http://linneaiusa.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger