Det börjar verkligen bli mörkt tidigt om kvällarna. Jag var ute på en powerwalk och kom hem strax efter klockan 17 och en halvtimme senare började det mörkna. Nu är det kolsvart ute och jämfört med i Stockholm, Halmstad eller annan valfri stad sticker jag inte ut och tränar mer. Jag är mörkrädd på landet! Det kan ju dyka upp en älg. Jag spejar ivrigt på dem genom fönstret men vill helst inte möta dem öga mot öga…

Nu ska jag ägna den här kvällen åt jobb. Just nu lever jag så som jag pratar i min podcast: är ute när det är sol och dagsljus och pysslar framför datorn med jobb när det är kväll och mörkt. Jo, jag har betat av ett och annat under dagen med – alla andra jobbar ju dagtid och det måste jag förhålla mig till för att kunna leverera bra grejer. Just det där med att leverera bra resultat är en stark drivkraft hos mig. I allting jag gör: från träningsläger till egna pass till jobb som helt ligger utanför mitt bloggjag. Det finns inget bättre än att ha gjort ett bra jobb. Det skulle vara en riktigt god kanelbulle då.

hälsingland höst 150

0