Jo men vi (jag) testar väl det här med att lägga ut en träningsplanering då – för att se om jag klarar av att följa till punkt och pricka. Jag har tagit hjälp av de i min närhet och vi har bildat en kedja med hjälp av sms för att komma upp på #wakeupandworkout på morgnarna. Ja, det är den hashtaggen jag kommer använda på Insta och på Twitter (heter @sararonne på båda). Än så länge är det som sagt 1-0 till mig vad gäller genomförda träningspass den här veckan. Nu har jag 10 kvar. Vem vinner?

Måndag: morgon // pw, kväll // backintervaller

Tisdag: morgon // rörlighet, kväll // långpass

Onsdag: morgon // pw, kväll // tung styrka

Torsdag: vila

Fredag: morgon // pw eller rörlighet, lunch: intervaller

Lördag: långpass på fjället med min Stockholmssambo

Söndag: pw och styrka

hemma i sälen 23

Lunchpaus (läs: bloggpaus) hemma i stugan

0