Efter gårdagens morgonjogg körde vi vidare med ett 30 minuters corepass i gymmet. Det var riktigt bra tyckte jag, balansövningar (på tjock madrass) blandades med plankor – och lite annat. Nästan direkt efter bestämde vi oss för att gå på en hike i bergen. Grabben bestämde sig för att springa över berget till samhället på andra sidan medan jag, Annika och Johan körde en topptur. Där uppifrån var utsikten magisk och horisonten suddig. Hade vi kunnat se hur långt som helst hade vi kunnat se Afrika. Men vi såg i alla fall hela området över Playitas och vinkade till vår villa.

När vi kom hem gjorde vi så som man bör göra efter en bra träningsdag: slappade på terassen vid poolen, drack sangria och radler och planerade morgondagens träning.

Playitas 211 lorna janePlayitas 209 runner

Playitas 208 beachPlayitas 213 elite runningPlayitas 217 mountainPlayitas 218 mountainPlayitas 219 mountain

Playitas 222 villas Playitas 224 villas annika

 

0