Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Experium i Sälen

Vilken kanondag! Jag har äntligen tagit mig ut på fjället och sedan har jag utmanat mitt kontrollbehov. Men vi tar det från början!

Sovmorgon och frukost på ägg och superjuice. Idag mixade jag apelsinjuice med spenat, kiwi och citron så att den blev knallgrön och syrlig. Förkylningen är mycket bättre men jag föreslog fjällvandring istället för traillöpning. Vi valde samma led som jag sprang förra veckan: 8 km runt Östfjället. Rätt så snällt och rätt så lagom.

Jag klädde mig som en längdskidåkare. Som för det mesta när det gäller kläder för vinterkonditionsidrott så är det Craft jag väljer. Jag har precis fått några plagg från höstens och vinterns kollektion och idag såg jag till att klä på mig för att inte utmana kroppen för mycket. Temperaturen visade 8 grader och utanför fönstret strålade solen. Upptill hade jag understället Active extreme concept piece och jackan WP Stretch. Båda två är favoriter sedan lång tid tillbaka. Underställ började jag med i augusti… Nedtill hade jag faktiskt längdskidbyxor. Det var det mest fjällvandriga jag hade. Jag toppade det med handskar som man kan göra lite allt möjligt med men som mest är till för längdskidåkning. Summa summarum så kan man nog säga att jag fjällvandrade i längdskidstass.

Efter vandringen åkte vi till Experium i Lindvallen och åt brunch på O’Learys. Jag har inte hängt så mycket på Experium under min tid i Sälenfjällen men här finns bowling, äventyrsbad, restauranger, Wayne’s och bio bland annat. Jag utmanade mitt kontrollbehov på badet och åkte massa vattenrutschbanor. Läskigt i början – men sjukt kul. Vi badade också i den tokvarma bassängen där man kan simma utomhus. Hit måste jag tillbaka i veckan – då blir det att spana in bastuvärlden!

Sälen Östfjället 1 copy Sälen Östfjället 2 copy

Sälen Östfjället 6 copy Sälen Östfjället 7 sara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Underbara Sälen! Längtar tillbaka när jag ser dina fina bilder.

  Experium har vi utnyttjat många gånger & badet gillade storbarnen skarpt. Inte Jonna dock som var rädd för vatten i ögonen..

  Kram & fortsätt njuta!

  Anna -Trend o träning 2013-09-22 21:25:57 http://www.trendotraning.se
  Svara
 • Verkar som en urmysig dag!

  pilla 2013-09-22 20:27:58 http://pernillabredolt.com
  Svara
 • Vilken fantastisk miljö, så vackert fjällen är. Längdskidstass kan vara bra till mycket, och du är ju onekligen redo när snön kommer. 🙂 Jag älskar att åka vattenrutschbana och brukar trängas i kön med alla kidsen. 🙂 Fast lite läskigt tycker jag att det blivit på ”äldre dar”, precis som med karuseller. Skönt att förkylningen börjar släppa!

  Nellie 2013-09-22 17:43:28 http://www.flyinghippo.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger