Insomnia igår natt igen. Jag kikade på klockan om och om igen och till slut visade den nästan 03.00. Det var inte förrän jag startade podden och SR-programmet Radiopsykologen som jag somnade till de väldigt lugna rösterna. Frustrerande är det – jag som vill ut och morgonträna! Jag var minst sagt trött idag, den stora drabbningen kom som alltid runt 15-tiden. Några meters promenad i fjälluft till ett möte i ett annat hus gav mig en energiinjektion och sedan var jag pigg. Jag hoppas jag somnar utmattad i tid ikväll…

Efter jobbet bytte jag om och mötte den kvällsblå himlen på utomhusgymmet mellan Ski Lodge och Lindvallens fäbodar här i Sälen. Jag körde 3 olika cirklar:

Cirkel 1: 15 minuter amrap. 100 reps hopprep + 15 axelpressar + 15 armhävningar.

Cirkel 2: 10 minuter amrap. 20 mountainclimbers + 10 upphopp + 10 höga kliv på stubbe (10 per ben).

Cirkel 3: 5 minuter amrap. Raka och sneda och omvända crunches, så många jag orkade varvat med minivila.

sara sälen 4 sälen utomhusgym 2 sälen utomhusgym 4 sälen utomhusgym 5

0