Fjällen bjuder på gråväder och 11 grader idag. Jag tänkte åka och träna men det var så kyligt så jag åkte till mataffären och köpte middag istället och nu sitter jag i soffan och tittar på TV och ser inte ens bergen utanför eftersom molnen ligger så lågt. Men det gör inget. Soliga dagar kommer de med och jag har en hel radda på gång. På Playitas kan man träna året runt: utomhus eller inomhus i ett fitnesscenter på 700 kvadratmeter. Det är inte för inte som Lisa Nordén tränar på Playitas och även Sveriges Olympiska Kommitté kommer att förlägga sina träningsläger inför vinter-OS och sommar-OS på Playitas. Men Playitas är till för alla (här kan du spana in träningsresor med olika temaveckor) och jag ser väldigt mycket fram emot den här resan eftersom jag läst så mycket bra om Playitas hos andra bloggare. Det är 26 dagar kvar till avresa!

PS. Tack Strongday för att du har koll på antalet dagar. Jag som knappt vet hur gammal (nej, ung!) jag är.

apollo playitas träningsresa

0