Träningsvärken från veckan som gått börjar så smått att avta och jag testade piggheten i benen under en powerwalk så snart jag kom fram till Sälen efter några timmars bilkörning från Stockholm. Det är en vacker väg att köra och jag ler alltid vid den kittlande känslan när jag åker över Söderås ner mot Rättvik. När jag var ute och gick växlade luften mellan sommarvarmt och friskt och kallt och det var som att den låg lager på lager. Det var en dryg vecka sedan jag sist var här uppe i Dalarna och då var det höstfriskt – idag när jag kom hit var det som att sommaren ändå gjort ett återbesök och mina grannar satt ute i kvällssolen. Jag hoppas att det blir en fortsatt fin sensommarvecka!

salomon s lab vindjacka

Jag körde också lager på lager: Craft Concept Piece och supertunn teknologisk vindjacka från Salomon

0