Jag gjorde gazpacho till middag igår och den var både enkel och god och därmed utmärkt bloggmaterial. Man kan göra all möjlig fanzy gazpacho med olika ingredienser men jag ville göra min så enkel så möjligt så jag köpte hem passerade tomater, gurka, chili, avokado och basilika. Sedan var det bara att mixa ihop till en soppa. Hade jag haft flingsalt hemma hade jag strösslat på det. Och garanterat dragit ett varv med pepparkvarnen. Nu råkar jag bo lite spartanskt här uppe i Sälen för tillfället så jag hade bara citronpeppar som enda krydda men det funkade fint det med. Och gott blev det. Win!

Det hade förmodligen varit riktigt gott med en surdegsmacka med gratinerade kantareller och västerbottensost till men jag orkade inte riktigt hela vägen med den. Kantarellerna hamnade istället i frysen. Där ligger de fint tills jag får mitt nästa ryck.

gazpacho 1 gazpacho 4

0