Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gazpacho

Jag gjorde gazpacho till middag igår och den var både enkel och god och därmed utmärkt bloggmaterial. Man kan göra all möjlig fanzy gazpacho med olika ingredienser men jag ville göra min så enkel så möjligt så jag köpte hem passerade tomater, gurka, chili, avokado och basilika. Sedan var det bara att mixa ihop till en soppa. Hade jag haft flingsalt hemma hade jag strösslat på det. Och garanterat dragit ett varv med pepparkvarnen. Nu råkar jag bo lite spartanskt här uppe i Sälen för tillfället så jag hade bara citronpeppar som enda krydda men det funkade fint det med. Och gott blev det. Win!

Det hade förmodligen varit riktigt gott med en surdegsmacka med gratinerade kantareller och västerbottensost till men jag orkade inte riktigt hela vägen med den. Kantarellerna hamnade istället i frysen. Där ligger de fint tills jag får mitt nästa ryck.

gazpacho 1 gazpacho 4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman