Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gazpacho

Jag gjorde gazpacho till middag igår och den var både enkel och god och därmed utmärkt bloggmaterial. Man kan göra all möjlig fanzy gazpacho med olika ingredienser men jag ville göra min så enkel så möjligt så jag köpte hem passerade tomater, gurka, chili, avokado och basilika. Sedan var det bara att mixa ihop till en soppa. Hade jag haft flingsalt hemma hade jag strösslat på det. Och garanterat dragit ett varv med pepparkvarnen. Nu råkar jag bo lite spartanskt här uppe i Sälen för tillfället så jag hade bara citronpeppar som enda krydda men det funkade fint det med. Och gott blev det. Win!

Det hade förmodligen varit riktigt gott med en surdegsmacka med gratinerade kantareller och västerbottensost till men jag orkade inte riktigt hela vägen med den. Kantarellerna hamnade istället i frysen. Där ligger de fint tills jag får mitt nästa ryck.

gazpacho 1 gazpacho 4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk