Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Träning på Playitas

Som vanligt så träningsplanerar jag på söndagskvällarna – så också igår. Jag försöker lägga en plan utifrån vad jag behöver för min kropps skull – och för de mål jag vill nå. Den här veckan har jag som utmaning att morgonträna varje vardagsmorgon (och dessutom olika saker). Jag borde också beta av ett gäng backar i min 100skidbackarinnansistaoktoberutmaning. Jag har typ 80 kvar…

Nästa vecka är en annan femma. Då blir det träningsresa igen. Det bär av till Playitas på träningsresa med Apollo och jag ser så himla mycket fram emot det. Det är ingen särskilt temavecka eller så men det finns gigantiskt många pass att välja mellan ändå. Kolla här bara. Träningsschemat för nästa vecka ligger inte ute ännu men det ser lovande ut. Jag ser fram emot att träna redcord, kettlebells, cirkelträning och så lite stretch and relax såklart. Och så ska jag springa en massa backar. Och kanske cykla lite landsväg. Och förmodligen packar jag ner en del redskap från Casall HIT (kolla in nya sajten och nyheterna om appen här) – de väger knappt någonting och är lättpackade.

playitas strongday

Bild från Strongday från sist hon var på Playitas – vi reser dit ihop nästa vecka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • En sådan resa har jag och min väninna talat om, men det blir liksom aldrig av att vi kommer till skott och konner i från vardagen. Är en liiiiten gnutta avis på din resa 😛

  Energeticas Blog 2013-08-26 22:51:10 http://energeticas.wordpress.com
  Svara
 • Åh, jag behöver semester igen jag också 🙂 Någon gång ska jag åka dit jag med, verkar otroligt soft och härligt jobbigt på samma gång.

  Pigg&Duktig 2013-08-26 19:50:28 http://www.piggochduktig.wordpress.com
  Svara
 • Å vad härligt för dig! Njut i backarna, svär litegrann, bit ihop och rejsa vidare! Vägen upp till fyren tär på lårmusklerna men det är värt varenda svettdroppe!

  Anna (orka mera) 2013-08-26 14:18:57 http://piggelina.se
  Svara
 • Härligt!! Ha det underbart där, det är träningsparadiset!

  Karin Tri - triathlon 2013-08-26 12:01:42 http://www.karintri.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk