Som vanligt så träningsplanerar jag på söndagskvällarna – så också igår. Jag försöker lägga en plan utifrån vad jag behöver för min kropps skull – och för de mål jag vill nå. Den här veckan har jag som utmaning att morgonträna varje vardagsmorgon (och dessutom olika saker). Jag borde också beta av ett gäng backar i min 100skidbackarinnansistaoktoberutmaning. Jag har typ 80 kvar…

Nästa vecka är en annan femma. Då blir det träningsresa igen. Det bär av till Playitas på träningsresa med Apollo och jag ser så himla mycket fram emot det. Det är ingen särskilt temavecka eller så men det finns gigantiskt många pass att välja mellan ändå. Kolla här bara. Träningsschemat för nästa vecka ligger inte ute ännu men det ser lovande ut. Jag ser fram emot att träna redcord, kettlebells, cirkelträning och så lite stretch and relax såklart. Och så ska jag springa en massa backar. Och kanske cykla lite landsväg. Och förmodligen packar jag ner en del redskap från Casall HIT (kolla in nya sajten och nyheterna om appen här) – de väger knappt någonting och är lättpackade.

playitas strongday

Bild från Strongday från sist hon var på Playitas – vi reser dit ihop nästa vecka!

0