Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Craft concept piece

När jag packade väskan för min vecka här i Sälen så valde jag att lämna shortsen hemma och istället ta med 2 underställströjor. Det kan ju låta som rena rama vinterpackningen med underställ är i bästa fall högteknologiska saker som gör jobbet även om det är rätt så milt ute. En av mina favoriter för träning när det är kyligt är Craft active extreme concept piece. En supertunn undeställströja med mesh på ryggen. Tillsammans med en tunn vindjacka, så som igår, så är det en toppenkombo för uteträning tidiga morgnar och sena kvällar just nu. Tröjan är kanalsydd för effektiv fukttransport och torkar snabbt så att man inte fryser. Här kan du se hur tröjan ser ut fram och bak.

craft concept piece 1 craft concept piece

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • […] Dra en shoppingsväng på nätet, vad ska jag ha på mig när det blir kyligare ute? Minns augusti i Sälen förra året, medan ni badade i resten av landet hade jag på mig underställ den 26 augusti. […]

  Ingen semesterångest 2014-08-08 11:14:20 http://www.traningsgladje.se/2014/08/tillbaka/
  Svara
 • […] concept piece och på den jackan WP Stretch. Båda två är favoriter sedan lång tid tillbaka. Underställ började jag med i augusti… Nedtill hade jag faktiskt längdskidbyxor. Det var det mest fjällvandriga jag hade. Jag […]

  Experium i Sälen | Träningsglädje 2013-09-22 17:00:42 http://www.traningsgladje.se/2013/09/experium-i-salen/
  Svara
 • […] Underställströjan Concept Piece från Craft. Jag bloggade om den häromdagen och blev glad att hitta dammodellen på Intersport. Ett riktigt superunderställ. […]

  Träningskläder | Träningsglädje 2013-08-30 12:14:26 http://www.traningsgladje.se/2013/08/traningsklader/
  Svara
 • Fitnesscoachen: japp! och på ryggen!

  Upp&Hoppa: nä, det här är förra årets. den är samma som alltid!

  Jennie: finns som dam också (vilken jag har) men hittade den varken på sportamore eller intersport och sedan slutade jag leta…

  admin 2013-08-27 20:12:12
  Svara
 • Både snygg och funktionell! 🙂
  Finns den bara i herrmodell eller är det kanske unisex?

  Jennie 2013-08-27 16:21:47
  Svara
 • Aha, den har fått nya hål! tufft!

  uppochhoppa 2013-08-27 14:15:38 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Ser väldigt luftig ut med det nätet under armarna. Like!

  fitnesscoachen 2013-08-27 07:59:51 http://fitnesscoachen.com
  Svara
 • Katja: alltså, jag pratade om packningen i väskan 😉

  admin 2013-08-26 19:20:01
  Svara
 • Har jag missförstått något? Går tröjan att använda på underkroppen – ”… lämnade shortsen hemma och tog med underställströja …”?

  Katja 2013-08-26 15:56:31
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger