Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Backigt

Jag har inte sovit så bra på några dagar. Dels har jag haft svårt att somna – och i natt vaknade jag vid 3 och låg och vände mig alldeles för länge för att jag skulle orka upp till min tänkta morgonträning. Det har faktiskt inte blivit ett enda morgonpass.

Idag efter jobbet blev det inte så mycket högintensiv träning heller men 60 minuter powerwalk med glansig panna blev det i alla fall. Halva sträckan nedför – andra halvan uppför. Här i fjällen får man backträning vare sig man vill eller inte. När jag gick min runda tänkte jag att det är perfekt att köra lite backträning just här, det är bara att springa typ 30 eller 60 eller hur många sekunder man nu vill – och sedan behöver man inte ens gå nedför utan backen fortsätter ungefär hur länge som helst. Klart bra. Om man har pigga ben vill säga – och inte rätt så trötta och sega som jag hade idag.

nike pink running jacket 1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk