Jag har inte sovit så bra på några dagar. Dels har jag haft svårt att somna – och i natt vaknade jag vid 3 och låg och vände mig alldeles för länge för att jag skulle orka upp till min tänkta morgonträning. Det har faktiskt inte blivit ett enda morgonpass.

Idag efter jobbet blev det inte så mycket högintensiv träning heller men 60 minuter powerwalk med glansig panna blev det i alla fall. Halva sträckan nedför – andra halvan uppför. Här i fjällen får man backträning vare sig man vill eller inte. När jag gick min runda tänkte jag att det är perfekt att köra lite backträning just här, det är bara att springa typ 30 eller 60 eller hur många sekunder man nu vill – och sedan behöver man inte ens gå nedför utan backen fortsätter ungefär hur länge som helst. Klart bra. Om man har pigga ben vill säga – och inte rätt så trötta och sega som jag hade idag.

nike pink running jacket 1

0