Jag var lite opepp inför kvällens styrka. Inte för att jag inte ville träna – men för att jag inte visste var jag ville träna. Men så kom min sambo med den fantastiska idén att åka till utegymmet som Friskis & Svettis Halmstad byggt. Det har jag bara sprungit förbi förut och aldrig riktigt tänkt på men nu när jag var där så inser jag hur bra det är! Ännu bättre blir det med egna redskap för då blir det alltid som man tänkt sig och man har precis vad man behöver. Just ikväll behövde jag min Casall multibalance trainer och min sandbag.

Det blev en blandad kompott där jag tränade 3 * 25 djupa benböj med olika benbredd, 3 * 10 benböjshopp och 3 * 5 (per ben) pistols där mitt vänsterben som vanligt inte fattade grejen medan högerbenet gör exemplariska pistols (med hjälp av multibalancetrainern alltså). Jag gjorde deadlifts med sandbagen, dels vanliga men också rotational så att det blev 3 * 10 (alltså 3 * 30 totalt). Sedan gjorde jag superset på rodd i multibalance trainern och rodd med sandbag – 3 * 10 på båda – och jäklarns vilken kontakt jag fick. Det är lustigt det där hur det vissa dagar inte alls känns rätt medan det andra dagar känns helt spot on. På slutet testade jag plankan där man drar sandsäcken fram och tillbaka under sig men jag tyckte inte den tog där den skulle så jag använde sandsäcken som vikt och körde min favoritmagövning istället (nummer 5 på den här listan).

Casall HIT 2

 Tights // Röjk

Tröja // Craft

0