Ni vet när man är ute och typ springer eller går på vintern, och det är typ minus hur många grader som helst ute och man stänger in sig i sin bubbla och drömmer sig bort till sommaren samtidigt som fötterna pulsar vidare i nysnö eller slask och det är mörkt och grått och vått och kallt. Man drömmer sig bort till sol och värme, svett som inte blir kall mot kroppen. Tunna kläder och milda vindar och blå himmel och gröna ängar. Och att det ska vara hett, hetare, hetast!

Eller, ni kanske inte tänker så när ni är ute om vintrarna? Men jag gör det till och från. Precis som jag vissa kvava sommardagar kan längta till klar höstluft och ren fin, vit snö. Hur som helst – idag upplevde jag den där stekande känslan. Av asfalt som dallrar och sol som är varm fastän det redan är kväll. Av solmogna fält och ängar och den där riktiga sommaren som är som mest närvarande i vinterdrömmen. Så jäkla härligt! Och varmt.

österlen sara rönne

 Tights & Tröja // Casall

Skor // Adidas Adizero Adios Boost (recension kommer om ett tag)

0