Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Utegym i Halmstad

Jag var lite opepp inför kvällens styrka. Inte för att jag inte ville träna – men för att jag inte visste var jag ville träna. Men så kom min sambo med den fantastiska idén att åka till utegymmet som Friskis & Svettis Halmstad byggt. Det har jag bara sprungit förbi förut och aldrig riktigt tänkt på men nu när jag var där så inser jag hur bra det är! Ännu bättre blir det med egna redskap för då blir det alltid som man tänkt sig och man har precis vad man behöver. Just ikväll behövde jag min Casall multibalance trainer och min sandbag.

Det blev en blandad kompott där jag tränade 3 * 25 djupa benböj med olika benbredd, 3 * 10 benböjshopp och 3 * 5 (per ben) pistols där mitt vänsterben som vanligt inte fattade grejen medan högerbenet gör exemplariska pistols (med hjälp av multibalancetrainern alltså). Jag gjorde deadlifts med sandbagen, dels vanliga men också rotational så att det blev 3 * 10 (alltså 3 * 30 totalt). Sedan gjorde jag superset på rodd i multibalance trainern och rodd med sandbag – 3 * 10 på båda – och jäklarns vilken kontakt jag fick. Det är lustigt det där hur det vissa dagar inte alls känns rätt medan det andra dagar känns helt spot on. På slutet testade jag plankan där man drar sandsäcken fram och tillbaka under sig men jag tyckte inte den tog där den skulle så jag använde sandsäcken som vikt och körde min favoritmagövning istället (nummer 5 på den här listan).

Casall HIT 2

 Tights // Röjk

Tröja // Craft

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Får vem som nyttja det?

  Emma Kristiansson 2013-09-10 14:16:16
  Svara
 • Tack! Ska dit i veckan och kolla! 🙂

  … Å inte bara kolla såklart.. Även nyttja det!

  Anna . P 2013-07-15 07:52:54
  Svara
 • Utegym är så bra, hoppas det kommer fler sådana. Härligt att träningen kändes bra trots opepp innan!

  Nellie 2013-07-13 22:56:45 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Anna & ingmarie:
  Mittemot Friskis (Slottsmöllan). Vid parkeringen/Nissan!

  admin 2013-07-13 11:56:46
  Svara
 • Undrar också var det ligger? 🙂

  Ingmarie 2013-07-12 20:04:06 http://blog.nemonisimors.com
  Svara
 • Vart ligger detta utegym??

  Anna . P 2013-07-11 09:57:56
  Svara
 • Snyggt jobbat Sara! Passen där man har känt sig opepp innan är de mentalt skönaste efteråt!

  Helena 2013-07-11 07:27:09 http://www.healthbyhelena.com
  Svara
 • Ljuvligt med uteträning på sommaren!

  Dorro: Kolla Skatås, finns flera där längs spåren. 🙂

  fitnesscoachen 2013-07-11 07:17:50 http://fitnesscoachen.com
  Svara
 • Jag vill också hitta ett bra utegym. Borde ju finnas något bra i Göteborg kan man tycka. Jag får ta och leta helt enkelt.

  dorro 2013-07-10 23:16:48 http://www.dorro.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger