Om några veckor gifter sig en av mina barndomsvänner och igår firade vi det lite extra. I sann SOS Sällskapsreseanda blev det både kanin och stålman och – såklart – en seglats! Fast ungefär där tog likheterna med filmen slut. Vi fastnade inte under bron i Danvikstull och ingen hängde i seglet…

Vi hade finväder till en bit in på eftermiddag med kanonvindar och riktigt rolig segling. Vi åt lunch i en stilla vik och det var någonstans efter det som det började småregna. Men, det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder så vi drog på oss seglarställ och fortsatte vår färd. Dock utan vind så vi gick för motor. Slutmålet var ett alldeles fantastiskt litet hus ute på Värmdö där vi spenderade hela kvällen. En riktigt, riktigt bra och mysig möhippa!

good sailing sos sällskapsresan

good sailing sällskapsresan

good sailing segelbåt

good sailing stockholm

good sailing erik

 

0