Ni som läst min blogg vet att jag alltid firar sommarsolståndet med midnattslöpning. Sommarsolståndet markerar brytpunkten då natten är som allra kortast och i år infaller det den 21 juni (strax efter klockan 05.00 på morgonen). Typ precis alldeles nyss alltså. Förra året sprang jag en midnattsrunda på Östra stranden i Halmstad precis som jag gjorde mitt första firarår (2009), 2011 var jag på en annan strand – Ringenäs i Halmstad och 2010 “firade” jag i Varberg, också då med utsikt över havet. I år firar jag med storslaget lopp under midnattssol här i Tromsø – starten går kl 22.30 nu på lördag. Tills startskottet smäller roar vi oss med annat här i ljuset – denna midsommaraftonsdag. Många härliga sommarhälsningar till er!

Tromsø 125 Sommarøy

Tromsø 126 Sommarøy

Tromsø 130 Sommarøy

Tromsø 128 Sommarøy

Ungefär så nära Grabben någonsin kommit ett midsommardopp! Jag tror det var lite kallt…

 

0