Mina ögon går i kors men jag går och lägger mig nöjd och stolt över genomförda backintervaller i eftermiddags. Tänk att jag har bott i 18 månader på Kungsholmen och aldrig utnyttjat den fantastiska backträningsmöjlighet som finns bara 200 meter från min ytterdörr – i Kronobergsparken. Kort och brant eller lite längre. Här finns tamejtusan alla möjligheter! Och vill man ha ”jättelångt” kan man värma upp med ca 2 km jogg till Münchenbacken.

Efter backarna tog jag omvägen om Daglivs och hämtade ut några flaskor vin på posten. Jag har fått hemskickat några provflaskor Light as a feather från en vinimportör. De innehåller mindre alkohol och mindre kalorier och även om inte vädret inbjöd till rosé så gjorde min sinnesstämning det absolut. Light as a feather rosé var väldigt lättdrucken och passar perfekt på en solig balkong. Framåt kvällen kom Jessica och Åsa förbi med sambos och så slog vi oss ner runt soffbordet och åt sommarmat: lite sallader, lite charketurier och lite sådant. En bra avslutning på en bra dag!

sommarbuffé

light as a feather wine

 

0