Jag hade räknat med en förhållandevis lugn första vecka som egen företagare men tji fick jag. Det visar sig att jag kommer vara både här och där och rent generellt lite överallt. Träningsmässigt  vågar jag inte planera in särskilt mycket alls. Men – jag har numer en arsenal med redskap i bilen så det finns i stort sett aldrig några ursäkter. Det här är min plan:

Måndag:

Jag är i Halmstad och tränar rörlighet och snabba backar

Tisdag:

Jag är i Borås och hinner inte träna någonting alls

Onsdag:

Jag är i Stockholm på morgonen och i Sälen på eftermiddagen och hinner jag få till någon träning så borde jag få applåder

Torsdag:

Jag är i Sälen på förmiddagen och Stockholm på eftermiddagen och borde åtminstone hinna med en lugn morgonjogg

Fredag:

Jag är i Stockholm och tänker boxas på morgonen

Lördag:

Lugn morgonjogg – sedan ska jag iväg på bröllop

Söndag:

Tuff träning utomhus

0