Jag har mitt hemmagym i bilen – perfekt när man som jag är ute och flänger allt som oftast. När regnet upphört och solen tittat fram passade jag på att duka upp till stationsträning med mina redskap från Casall. En multibalance trainer sattes fast i en källardörr och i den körde vi rodd, en viktväst funkade bra för extra tunga benböj, en tung medicinboll gjorde vi ball slams med och så använde vi en sandbag som vi proppade full med viktpåsar för att göra marklyft. Bra cirkelträning som gav flås och trötta muskler efter några varv. Vi avslutade med några extra coreövningar med medicinbollen. Tyvärr har jag blivit en badkruka – annars skulle jag också ha hoppat i plurret…

casall träningsredskap 1

casall träningsredskap 2

casall träningsredskap 3

casall träningsredskap 4

casall träningsredskap 5

casall träningsredskap 7

casall träningsredskap 8

0