Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sommarmat

Mina ögon går i kors men jag går och lägger mig nöjd och stolt över genomförda backintervaller i eftermiddags. Tänk att jag har bott i 18 månader på Kungsholmen och aldrig utnyttjat den fantastiska backträningsmöjlighet som finns bara 200 meter från min ytterdörr – i Kronobergsparken. Kort och brant eller lite längre. Här finns tamejtusan alla möjligheter! Och vill man ha ”jättelångt” kan man värma upp med ca 2 km jogg till Münchenbacken.

Efter backarna tog jag omvägen om Daglivs och hämtade ut några flaskor vin på posten. Jag har fått hemskickat några provflaskor Light as a feather från en vinimportör. De innehåller mindre alkohol och mindre kalorier och även om inte vädret inbjöd till rosé så gjorde min sinnesstämning det absolut. Light as a feather rosé var väldigt lättdrucken och passar perfekt på en solig balkong. Framåt kvällen kom Jessica och Åsa förbi med sambos och så slog vi oss ner runt soffbordet och åt sommarmat: lite sallader, lite charketurier och lite sådant. En bra avslutning på en bra dag!

sommarbuffé

light as a feather wine

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Skönt. Och att sätta sig ner med ett glas rosé efter backintervaller låter inte helt fel.

  Snorkkis 2013-06-05 18:01:10 http://www.snorkkis.se
  Svara
 • Tänk vad man kan hitta nära ens hoods! Västerbron är väl också en bra backe? Inte så brant, men lååååång! Jag måste reka mer i spåren bakom Hammarbybacken snart igen, hoppas jag inte går vilse igen!

  Karin Tri - triathlon 2013-06-05 13:02:37 http://www.karintri.com
  Svara
 • Åh GUD så gott det ser ut! Fick semesterfeelings nu…

  Helena 2013-06-05 07:28:20 http://www.healthbyhelena.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Man
Marcus Schuterman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk