Jag älskar projekt. Jag jobbar allra bäst i projektform och jag skulle kunna leva i projektform! Det är därför jag går igång på grejer som är tidsbestämda, som har en start och ett slut och där det inte är så himla långt därimellan. Jag har kört ”streakar” där jag sprungit eller yogat några minuter varje dag i en månad. Jag har hållt på med toppformsprojekt och morgonträningsutmaningar. När Jeanna presenterade #toppform13 så kände jag ”jaaaaa”.

Jag brukar vara rätt driftig med att dra igång grejer själv men nu ska det bli skönt att liksom bara haka på. Det är inte så mycket träningen jag måste in och peta i – mer maten. Här har jag gjort en ordentlig uppstyrning från mitten av april så nu ska jag bara hålla i det och justera detaljerna utifrån mina behov och förutsättningar.

Att jag hakar på #toppform13 är lite som att ansluta sig till ett gäng med likasinnande. Det är lite härligt och fint med gemenskap. Dessutom är jag väldigt, men absolut inte olyckligt, medveten om att jag är en bit från min toppform. Jag ser inga hinder eller begränsningar i det. Däremot ser jag bilder från några år sedan och inser att jag var jäkligt snygg då. Och att sådär snygg vill jag vara nu med. Så då styr jag dit helt enkelt! #Toppform13 it is!

sara nyc

 

NYC 2010. Bra form.

0