I augusti ska jag och Snabba Fötter ut på vackra äventyr med STS Alpresor och det vore väldigt roligt om du också vill komma med. Välkommen att springa med oss i alperna!

Jag ser framför mig alptoppar och utsikt, solsken på näsan och massor med löparglädje. Minnesbanken kommer vara fulladdad inför hösten och vintern och vi kommer stanna på många ställen och bara ta in allt enastående vackert runt omkring oss. Jag har länge velat göra en roadtrip i Europa och bila på serpentinvägar och hitta magin i dalarna. Men det här är faktiskt ännu bättre!

Personligen vill jag poängtera att resan är för alla och man väljer själv vad man vill vara med på. Ingen kommer att lämnas efter eller springas ifrån! Förutom jag och Kenth så finns fler instruktörer på plats, till exempel Adam Andreasson som är snabb uppför bergen och Johan Henriksson från Salomon.

Här finns information om löparresan till alperna och här finns information om instruktörerna! Flyg avgår från både Göteborg och Stockholm och datumet är 17-24 augusti!

bad gastein sommar 1

bad gastein sommar 2

 

0