Från det ena till det andra. Under lunchen var jag och lyssnade till träningsprofilerna Brian och Noberto som förutom träningskonceptet ActivateMe som lanserades tidigare i våras också nu drar igång Hälsovagnen. En kul grej som gör hälsosam mat tillgänglig när du vill ha den. Hälsovagnen är lite som ett cykelbud med mat: ibland står cykeln parkerad i olika parker (typ Rålis eller Vasaparken eller på kajen vid Slussen) men är ni ett gäng som sitter i en park och vill få tag på hälsosam mat så twittrar man dem eller lägger man en beställning online så kommer cykeln till dig. Man kan också hålla koll på var Hälsovagnen är just nu genom gps-tracking i telefonen. Du ser den på stan varje dag i juni och juli och under helgerna nu i vår och i höst. Du ser den också ute i samband med till exempel lopp och andra sportevents!

Hälsovagnen erbjuder mat från Svarta Lådan och drycker från Vitamin Well – och så kaffe för den som behöver piggas upp. Lycka till med projektet Brian och Noberto!

hälsovagnen 1

hälsovagnen 3

hälsovagnen 7

hälsovagnen 5

0