Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ursvik Extreme

Härliga, varma, soliga fredag – du höll på att ta kål på mig! Det började fint med gråmulet väder och riktigt bra frukost på Nybrogatan 38. Några timmar senare befann jag mig i Ursviks motionspår. Värmen nästan kokade i spåret och sommardofterna lekte runt omkring mig. Det gjorde myggen med när jag stannade för att ta av mig jackan och fäste den i ett band runt höften. Smart grej som jag för första gången använda. …det är först nu jag fattar hur praktiskt det är!

Jag sprang Ursvik Extreme 15 km och jag skulle behövt en liten kiosk att köpa vatten i någonstans strax efter hälften. Förra gången jag sprang långpass i sådan värme var på Öland och då började jag tänka på champagne. Den här gången fortsatte jag mina kilometrar och tog sedan vägen förbi en bensinmack och köpte en liten, liten mjölk och vatten.

ursvik motionsspår 1

ursvik motionsspår 2

ursvik motionsspår

Jacka som stoppades i egen ficka // Craft PR Featherlight – med dragkedja i samma gula färg som tröjan

T-shirt // Casall – gul!

Skor // Lätta terrängskor från Icebug – med snörning i samma gula färg som tröjan. Matchy!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Värme och löpning har jag inte lärt mig kombinera ännu… Tacka vet jag regn. Till och med snö och hagel är att föredra framför värme! 🙂 Bra jobbat i hettan!

  Nellie 2013-06-01 22:57:06 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Härligt! 😀 Jag väntade med min springtur idag tills värmen hade lagt sig lite (eller ganska rejält, klockan var tio ^^) men då hade jag istället ätit för mycket innan och mådde illa av det istället ^^ men men, det blev 7,5km i alla fall 🙂

  Anna 2013-06-01 00:48:45 http://annamarialouiseholm.blogg.se/
  Svara
 • Hej Sara!
  Det här är den absolut bästa tränings- och hälsabloggen jag har läst någonsin! Jag är så himla glad att jag hittade hit! Ville bara säga tack!

  Sara 2013-05-31 23:19:28 http://yogaspirit.se/wordpress/
  Svara
 • Pilla: Nä, just nu gillar jag att inte ha grejer i själva öronen. Är inne i period då jag vill ha allt utanpå liksom.

  admin 2013-05-31 18:03:57
  Svara
 • Är det inte oskönt att springa med så stora hörlurar (och varmt)?

  pilla 2013-05-31 17:57:35 http://pernillabredolt.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk