Härliga, varma, soliga fredag – du höll på att ta kål på mig! Det började fint med gråmulet väder och riktigt bra frukost på Nybrogatan 38. Några timmar senare befann jag mig i Ursviks motionspår. Värmen nästan kokade i spåret och sommardofterna lekte runt omkring mig. Det gjorde myggen med när jag stannade för att ta av mig jackan och fäste den i ett band runt höften. Smart grej som jag för första gången använda. …det är först nu jag fattar hur praktiskt det är!

Jag sprang Ursvik Extreme 15 km och jag skulle behövt en liten kiosk att köpa vatten i någonstans strax efter hälften. Förra gången jag sprang långpass i sådan värme var på Öland och då började jag tänka på champagne. Den här gången fortsatte jag mina kilometrar och tog sedan vägen förbi en bensinmack och köpte en liten, liten mjölk och vatten.

ursvik motionsspår 1

ursvik motionsspår 2

ursvik motionsspår

Jacka som stoppades i egen ficka // Craft PR Featherlight – med dragkedja i samma gula färg som tröjan

T-shirt // Casall – gul!

Skor // Lätta terrängskor från Icebug – med snörning i samma gula färg som tröjan. Matchy!

 

0