I East Village (på 18 St Marks Pl) ligger Yoghurt Station – ett pytteställe som är värt ett besök om du skulle råka vara i krokarna. Här kan du blanda dina egna frozen yoghurtsmaker (”fro yo”) och sedan ösa på vilken topping du vill innan allt slutligen vägs och du betalar beroende på din kreations vikt. Kul grej! Jag valde smakerna salty caramel och walnut och var generös med blåbär, jordgubbar, krossade oreos och choklad och slutligen shaved coconut som topping. Yum! Stället är pyttelitet och inte särskilt mysigt men det är en kul grej. Är du ute efter liknande så finns Holey Cream i Hell’s Kitchen – här gör du dina egna efterättsburgare innehållandes olika typer av donuts, glass och toppings.

new york yoghurt station 6

new york yoghurt station 4

new york yoghurt station 1

new york yoghurt station 3

new york yoghurt station 2

new york yoghurt station 7

 

0