Alltså. Kan vi prata om det här med sport-bh. Igen. Jag ser så ofta hur sport-bh köps lite på måfå. Man vet inte riktigt skillnaden. Man vet inte heller riktigt vad man ska ha. Man köper en och kör på den. I ur och skur och ibland i flera år.

Jag vet att sport-bh är dyrt. Men det är värt några kronor att ha rätt don för rätt person. Och framförallt för rätt sport. Ska du cykla? Då kan det vara värt att prova ut en sport-bh som funkar för den position du faktiskt har på cykeln. Ska du springa? Yoga? Studsa? Vara ute i blåst och kyla?

One size fits all kan mycket väl funka. Men your size for your sport är sjukt mycket mer bekväm. Mina 3 sport bh-tips för dagen är dessa:

1. Är du på jakt efter en sport-bh i merinoull som dessutom ger bra med stöd? Kolla Smartwool!

2. Är du på jakt efter sport-bh för cykling? Kolla Craft!

3. Vill du veta mer om vad du kan tänkas behöva? Kolla Casall!

Casall sports bra

0