Så var han i mål! Hur det gick får ni läsa på hans blogg lite senare. För egen del spenderade jag en del av dagen inne på Macy’s innan jag promenerade ner till målområdet som fullkomligt tjöt med människor. Vrålen, applåderna och hejaropen är öronbedövande och det är häftigt att vara med om även som publik. Ju tröttare löparna är i mål – desto mer hejarop får dem. Allra mest får de som knappt orkar ta sig framåt.

**UPDATE**

Just nu läser jag om explosioner vid mållinjen med många skadade och jag hör sirener utanför fönstret – oklart vad som hänt men vi är på hotellet! Bilderna nedan, på alla människor och på Grabben som springer, är tagna nästan exakt på platsen för explosionerna som hände när klockan vid mållinjen stod på 4.09. Bilderna är tagna en timme innan det. Mycket folk och väldigt trångt!

boston marathon workers

boston marathon spectators

boston marathon finish line

boston marathon supporters

boston marathon race day

boston marathon snabbafotter

boston marathon snabbafötter

0