Alltså – vädret på den här helgen. Jag saknar ord! Bättre gick verkligen inte att få och jag känner mig alldeles BLESSED!

Jag tog sovmorgon till 8 och fick sedan brådis till frukosten. I med äggröra, champinjoner och prinskorv i magen och på med löparkläderna. Det vankades 90 minuter distans och de som var extra pigga tog sig en svängom på 2 timmar. Solen sken, havet visade sig från sin bästa sida och Prins Bertils stig var vår. Grabben stod efter några kilometer och serverade vatten och apelsiner och livet var allmänt härligt.

Väl tillbaka fick Ingmarie med sig ett helt gäng på ett vad som såg ut som ett vansinnesdopp i havet men alla såg lika glada ut när de sprang upp ur vattnet som när de sprang i, så det var nog på det stora hela en ganska angenäm upplevelse – även om ingen beskrev det som direkt varmt.

Jag tycker det är oändligt svårt att äta efter träning men jag valde lite sallad och ägghalvor från lunchbuffén, och mängder med mineralvatten som jag känner mig alldeles hooked på efter den här helgen. Sedan flyttade vi ut vår sista föreläsning och vår sista “coreyoga” till Solgården på Tylösand – och till stranden. Vi pratade löpning, såväl mjukare aspekter som inspiration och motivation, som varför det är så viktigt att värma upp och varva ner samt en hel del löpträningstips. Sedan körde vi en massa plankor i sanden.

Löparläger i Portugal kan slänga sig i väggen. Halmstad och Tylösand är grejen!

tylösand 83 copy

tylösand 84 copy

tylösand 85 copy

tylösand 87 copy

tylösand 89 copy

tylösand 90 copy

tylösand 91 copy

 

0