Förra året sprang jag Tjejmarathon. Ett lopp som är längre än marathon och som springs för välgörenhet. Vi sprang över 50 kilometrar terräng och asfalt. Förra året gick pengarna till Panzisjukhuset i Kongo och i år kommer de gå till Hungerprojektet. Tyvärr kommer jag inte springa i år – men det finns flera andra sätt att utmana sig själv för välgörenhet.

I Asics senaste film springer en kille marathon utklädd till noshörning till förmån för en helt annan typ av välgörenhet. Killen i filmen är engagerad i “save the Rhino” och springer alla lopp i noshörningskostymen med mottot “improvement isn’t just measurement in seconds, meters or milestones; it’s measured in dedication, commitment, and believing you can be more”. Oavsett vad man springer (eller cyklar etc) så är det just det där sista som är nyckeln. Och det som jag själv går igång på.

(Sponsrad film)

0